Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /home/public/sites/www.alissarees.com/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Design consultant Gemeenten

Design consultant Gemeenten

Ben jij een gemeente en loop je vast op vragen als: hoe bedank ik vrijwilligers op de juiste manier, hoe houd ik het leuk voor jongeren in mijn gemeente? Als designer heb ik met meerdere gemeenten gewerkt, onder andere gemeente Amsterdam, Gemeente Den Haag en gemeente Goes. Ik werk samen met bedrijf Zunderdorp aan vragen als: hoe zorgen wij dat jongeren in Zeeland niet vertrekken naar de Randstad?

Ik bekijk het proces vanuit een ‘Concept Design’ hoek, waarna ik met een origineel en bruikbaar idee kom.

Advies van een Designer
– Oriëntatie gesprek
– Onderzoek probleem
– Concept ontwikkeling
– Persoonlijk advies Rees

Onderzoek met Bedrijf Zunderdorp en advies designer Rees
– Oriëntatie gesprek
– Diepgaand Onderzoek en observatie
– Concept ontwikkeling
– Workshops
– Overdragen ontwerp en onderzoek