Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /home/public/sites/www.alissarees.com/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
De ALLES ARTIS STOEL

De ALLES ARTIS STOEL

Voor ARTIS, de dierentuin in Amsterdam heeft Alissa Rees verschillende formats ontwikkeld en de gehele serie ALLES ARTIS 2022 in samenwerking met Stuurman Producties bedacht. Een favoriet item van deze serie is de ‘De Alles ARTIS stoel’

Het doel van de serie ALLES ARTIS was om alles van ARTIS te verbinden: ARTIS-Groote Museum, ARTIS-Micropia, ARTIS-Park en ARTIS-Planetarium. 
De Alles ARTIS stoel was een verbindende factor in de serie. De serie openende met deze stoel waarop bezoekers een grote vraag kregen. Hoe kijken zij aan tegen de toekomst van eten? Blijven wij groeien? Door de stoel hoog te maken, gaf ik de bezoeker op de stoel een overzicht, een bredere kijk. Door de stoel nét anders te maken, wordt het een ervaring. Simpel maar krachtig. De stoel kreeg door zijn hoogte ook de aandacht van de omgeving en was zichtbaar van een grotere afstand. 

Bekijk de hele serie op: www.artis.nl/alles-artis